Skip Navigation LinksPočetna > Vesti
9/12/2016 10:44:30 AM
Међународни Симпозијум- Енергетски системи оријентисани ка животној средини и њихова примена – ЕФЕА
Kategorija:Događaji  
Godina:2016

where to get abortion pill

how much is an abortion pill untamedne.com" target="_blank">http://www.untamedne.com/hq/seo/page/the-abortion-pill">untamedne.com
Београд је ове године домаћин 4. Међународног Симпозијума - Енергетски системи оријентисани ка животној средини и њихова примена – ЕФЕА (Environmental Friendly Energies and Applications – EFEA 2016 http://soe.northumbria.ac.uk/efea2016/ ) који ће се одржати од 14. до 16. септембра 2016. године у Хотелу Метропол. у Београду, као и паралелног скупа 1st International Conference on Multidisciplinary Engineering Design and Optimization – MEDO 2016 http://medo2016.northumbria.ac.uk/ ).
Поред Електротехничког института Никола Тесла, организатори скупа су Машински и Електротехнички факултети испред Универзитета у Београду, као и универзитети из Велике Британије и Француске (Northumbria University Newcastle, UK и Universite de Valenciennes, France).
На симпозијуму ће учествовати око 150 академика, научника, инжењера и партнера из индустрије из 23 државе, како би заједно продискутовали о најсавременијем развоју енергетских система орјентисаних ка животној средини и њиховој примени. Финални Програм оба скупа из кога се види изузетан ниво предавача и аутора можете преузети у прилогу.

др Александар Николић
Председавајући симпозијума
Електротехнички институт Никола Тесла, Универзитет у Београду
Prikačeni dokument:
EFEA-MEDO 2016 - Program FINAL.pdf  

VESTI